Hartelijk dank voor de getoonde interesse in ons bedrijf.

Wij, Internationaal Transport F. van de Ven staan al sinds 1978 garant voor een goede service en aflevering. Vandaar ook dat wij u door middel van deze extra informatie inzicht willen geven in onze organisatie, wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Indien u na het lezen hiervan nog vragen heeft, kunt u ons vrijblijvend bellen en langskomen. Een afspraak maken kan uiteraard altijd, zo kunnen wij gegarandeerd tijd voor u vrijmaken.
Graag tot ziens!

Het begin van ons bedrijf ligt al in 1911. Toen werd er met paard en kar transport verzorgd door Frans van de Ven. In 1929 is de eerste vrachtwagen aangeschaft. Alles wat er te vervoeren was, werd verzorgd. Drie zonen van Frans van de Ven hebben, onder leiding van Jan, de oudste, het bedrijf voortgezet met 3 vrachtauto’s.

De huidige eigenaar, Frans van de Ven, is in 1969 als chauffeur bij zijn oom in dienst gekomen, als vervanger van zijn vader Piet. Nadat Jan van de Ven in1976 is overleden, werd het bedrijf per 1 januari 1978 overgenomen door Frans van de Ven. Hij ging verder met 1 vrachtauto. En deed voornamelijk transport voor Houtindustrie Smolders uit Borkel en Schaft. Dit vervoer van pallets gebeurde met een open combinatie.

Rond 1980 werden de eerste contacten gelegd met een dakbedekkingsmaterialen bedrijf, Canam Sales. In de beginperiode werden transporten verzorgd naar hun magazijn. Vanuit deze goede relatie kwam de vraag om ook transport te gaan verzorgen naar hun klanten.

In 1995 kwam er een tweede vrachtwagen bij, een oplegger. Ondertussen zijn deze wagens voorzien van schuifzeilen. Om de klanten zo goed mogelijk te bedienen werd een eerste kooiaap aangeschaft.

De groei van Canam Sales zorgde bij ons ook voor groei. Zo werden in de periode tot 2000 nog 3 vrachtwagens met kooiapen aangeschaft. Ook andere opdrachtgevers melden zich.

Nu rijden wij met 2 combinaties en 4 opleggers, voorzien van 5 meeneemheftrucks.

Op 13 augustus 2013 is Frans van de Ven op 63-jarige leeftijd overleden.

Het bedrijf is daarna voortgezet door Anke van de Ven.

Op 6 juli 2015 is het bedrijf verkocht aan:

Hotrans BV,
Hoppenkuil 25
5626 DD Eindhoven
www.hotrans.nl
Tel: 040-291 49 12

Bij dit bedrijf is Anke van de Ven nu werkzaam en is uw contactpersoon.